OKOSPALACK.HU
Navigation

Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy webáruházunkban 2019.09.20.-2019.09.23. között a csomagküldés és a telefonos ügyfélszolgálat szünetel!

Megrendeléseiket ezidõ alatt is fogadjuk. Kérdéseiket és ajánlatkéréseiket is elküldhetik nekünk, melyekre 2019.09.24. után fogunk válaszolni!

Amennyiben 2019.09.19-én csütörtökön 17 óráig leadja megrendelését, azt még pénteken reggel feladjuk, és a futár előreláthatólag 2019.09.23-án, hétfőn kézbesíti Önnek!

A szünet alatt érkező megrendeléseket 2019.09.24-én kezdjük feldolgozni.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

okospalack.hu webáruház

media
07 szept

Miért legyen saját kulacsod?

Nagyon sok előnye van annak, ha napi szinten saját kulacsot hordasz magaddal, akár utazás vagy sportolás során, illetve a munkanapokon. A saját kulacs használata egy gazdaságos és mindenki számára kifizetődő szokás. Miért? Íme a hét legfontosabb érv...
Tovább
media
08 aug

Miért érdemes hőtartó kulacsot használni egész évben?

Biztosan megesett már veled, hogy munkába menet beugrottál egy take-away kávéra, majd folytattad az utad a hidegben. Az a finom forró kávé hamar kihűl a papír pohárban mire az asztalodra ér. Hasonlóan egy forró nyári napon a megvásárolt hűtőből kivett víz langyos-meleg lesz 10 perc alatt a PET palackban - úgy már nem is esik igazán jól...
Tovább
media
21 júl

Hogyan maradjunk hidratáltak fesztiválozás közben

Tudjuk mi azt, hogy nem könnyű hajnal kettőkor emlékezni, hogy fontos lenne inni egy kis vizet, de azért összeállítottunk néhány tippet.
Tovább
media
06 júl

Műanyagmentes július – PET palack helyett saját kulacs?

Nagyon kicsi erőfeszítéssel sokat tehetünk a Földünk jövőjéért, melyhez az alábbiakban adunk néhány tippet
Tovább
media
20 máj

Szénsavas vagy szénsavmentes víz?

Szénsavas vizet inni egészséges lehet néhányunknak és ugyanolyan jó forrása a hidratációnak. Azonban nem mindegyik szénsavas víz ugyanolyan.
Tovább
media
22 ápr

Föld napja - Tippek, hogyan csökkentsd a saját ökológiai lábnyomod

Az eldobható PET palackok helyett használj saját kulacsot, így nem terheled folyamatosan újabb és újabb műanyag hulladékkal a Földet.
Tovább
media
22 már

Víz világnapja - március 22.

A Víz világnapja alkalmából a http://kecskemet.imami.hu/ oldal riportot készített velünk a víz fontosságáról, a vízfogyasztás jelentőségéről. 

Tovább
media
03 feb

Száraz téli idő - szükség lesz a saját kulacsra

Itt a tél, próbálunk helyrejönni a Karácsonyi túlfogyasztás után és a testünk is vágyik a pihenésre. Nem rossz gondolat egy alkoholmentes hónapot beiktatni, de az nagyon fontos, hogy a hidratációra odafigyeljünk.

Tovább
media
02 dec

Boldog Hidratált Karácsonyt kívánunk

Ismét eljött a Karácsony, céges vacsorák, ünnepi készülődés, meghívások barátokhoz és nagy családi ebédek. Egy karácsonyi összejövetel, vagy party ne jelentse azt, hogy másnaposan szenvedünk a paplan alatt a mértéktelen étel és alkoholfogyasztás miatt! Olvasd el a mi tippjeinket!
Tovább
media
08 okt

Erős migrén vagy fejfájás? A hidratáció segít!

A migrénnek, fejfájásnak rengeteg oka lehet, de az egyik meghatározó a dehidratáció.

A különböző fejfájások mindegyikén segíthetünk valamelyest a felelősségteljes folyadékfogyasztással. Érdemes kideríteni a fejfájás okát, mielőtt azonnal a fejfájás-csillapító gyógyszert választjuk.

Tovább