Webáruházunkban 2022.07.01.-2022.07.11. között a csomagküldés és a telefonos ügyfélszolgálat szabadság miatt szünetel! részletek

Blog

Tanácstalan vagy, hogy mit hozzon a Húsvéti Nyuszi a gyerekeknek? Szívesen vennél csoki helyett valami különlegeset? Összeállítottunk néhány szuper húsvéti ajándékötletet kisebb és nagyobb gyerekeknek is! Hozzon idén kulacsot a Nyuszi!
Március 8. - Nemzetközi Nőnap. Ezen a napon a férfiak általában virággal kedveskednek párjuknak, családtagaiknak, kolleganőiknek. De miért is ne lehetne az ajándék egy kulacs?
Új év - új kezdet. Sokan vagyunk, akik ilyenkor fogadalmakkal indítjuk az évet. De lássuk, mit is fogadjunk meg az új évre?
Egyre népszerűbb az a gondolat a szülők körében, hogy ne csak cukor és csoki kerüljön a csomagba. Sokan szeretnék, hogy egészségesebb dolgokat hozzon a Télapó.

Csodás őszi napok, indián nyár, sárguló levelek. Neked is megfordult a fejedben, hogy tesztek egy nagy kirándulást a hegyekben? A legjobb ötlet ilyenkor kihasználni a jó időt és felkerekedni a családdal akár csak egy egynapos kiruccanásra. Minden adott hozzá!

Címkék:
kulacs kirándulás

Milyen kulacsot válasszak gyermekemnek az iskolába? Így augusztus felé igencsak aktuális lesz ez a kérdés... Lássuk, milyen szempontoknak kell egy jó gyerekkulacsnak megfelelnie. 

Címkék:
wabo kulacs

Megérkezett a nyár, az év legmelegebb napjai következnek. Nagyon fontos, hogy ezeken a napokon is figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására, hidratáljuk testünket, megakadályozva a kiszáradást.

Címkék:
hidratáció kulacs

Lassan itt a nyár, közeledik a suli vége. De ne feledjük, május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól! Lepd meg ...

A fejlett nyugati társadalmakban sokszor bele sem gondolunk, hogy mekkora kincs is a víz. Kinyitjuk a csapot és tiszta, biztonságos víz folyik belőle. Mennyi vizet használunk el egy nap és mi lenne velünk nélküle? 

Címkék:
hidratáció víz

Hatalmas öröm ért bennünket idén is, hiszen az Árukereso.hu Ország Boltja versenyében 2020-ban is a legjobb web...