OKOSPALACK.HU
Navigation
media
18 feb

Éhség vagy szomjúság?

Az éhség és a szomjúság egyformán kellemetlen érzés, de néha nehéz megkülönböztetnünk. Hogyan lehet megmondani a különbséget a szomjúság és az éhségérzet között?

Tovább
media
29 okt

Folyadékszükséglet télen

Sokan úgy gondolják, hogy hideg időben nincs szüksége a szervezetünknek annyi folyadékra, mint nyáron.  Ez azonban téves elképzelés, hiszen a kevés folyadék mellett télen is jelentkezhetnek a dehidratáltság tünetei. 

Tovább
media
26 szept

Frissít és fogyaszt – Újabb recept a NorAqua gyümölcsinfúziós palackhoz

Frissít és fogyaszt – Újabb recept a NorAqua gyümölcsinfúziós palackhoz

A nagy melegek elmúltával is szüksége van a szervezetnek az elegendő folyadékra. Külön öröm, ha az a folyadék – amellett hogy finom és egészséges – még fogyaszt is.

Tovább
media
07 szept

Tudtad? – Izomgörcsöt is okozhat a vízhiány

Tudtad? – Izomgörcsöt is okozhat a vízhiány

Többünkkel előfordult már, hogy arra ébredtünk az éjszaka közepén, nagyon fáj a lábunk, szinte mozdítani sem tudjuk, görcsben áll az alsó lábszárunk. A vádli görcse leginkább az idős embereket érinti, de gyakran előfordul a kismamák körében is, sőt a sokat edzőket sem kíméli. 

Tovább
media
16 aug

Finom, hűsítő, receptek gyümölcs infúziós kulacshoz

Íme néhány népszerű recept kedvcsinálásképpen gyümölcs infúziós kulacs vásárlóinknak.! Javasoljuk, hogy hagyd a hozzávalókat 2-3 órán át a hűtőben oldódni (a legjobb előző este elkészíteni a következő napi adagot).

Próbálj ki többféle receptet és válaszd ki neked melyik jön be legjobban!

Tovább
media
02 aug

Fogyni akarsz? Igyál vizet!

A víznek rengeteg egészségügyi előnye van, tedd félre az összes drága diétát és próbálj először több vizet inni. Számos tudományos tanulmány igazolja, hogy a víz hasznos a fogyás és a súlymegtartás szempontjából. Amellett, hogy egészséges és hidratált állapotban tart a víz teljesen kalóriamentes!

Tovább
media
24 jún

Hidratálás a nyári melegben

A nyári hőség végre itt van, de hordoz magában bizonyos kockázatokat. Az egyik legfontosabb dolgunk a nyári melegben, hogy biztosítsuk magunknak és gyermekeinknek a hőségben is a megfelelő hidratáltságot. Ne korlátozódjon ez csak az ivásra, a nyár remek alkalom vízközeli programokhoz is. Az úszás továbbra is az egyik legkiválóbb teljes testet átmozgató mozgás amit végezhetünk - mindamellett tökéletesen hűsíti a testet a hőségben.

Tovább
media
03 jún

Mit jelent az, hogy BPA mentes?

Nagy valószínűséggel magad is hallottál már az aggodalmakról a műanyag palackok kémiai tartalmáról. Milyen lehetőségeink vannak, ha fontos a gyermekeink és saját magunk egészsége? A szakértők a következőket írják a BPA-ról és a BPA mentes termékekről.

Tovább
media
28 máj

Hogyan igyunk többet – 9 + 1 tipp a folyadékfogyasztáshoz

A 2-3 literes napi folyadékszükséglet elfogyasztása sokunk számára gondot jelent. Részben megfeledkezünk róla, részben sokan nem kívánnak ennyi folyadékot.

Tovább
media
12 máj

Mi is az okospalack?

Bátran ki lehet jelenteni, hogy a legtöbb ember nem fogyaszt annyi vizet, mint amennyire a testének naponta szüksége lenne. Egy okospalack ezen problémára nyújt megoldást, amely most először kapható Magyarországon.

Tovább