Blog

Ismét elérkezett az év sokak számára legkedveltebb és legünnepibb időszaka: Advent, Télapó, Karácsony. Legtöbben már november elején azon törjük a fejünket, hogy mivel is lepjük meg Karácsonyra a gyerekeinket vagy szeretteinket. Manapság sokunknál fő szempont az ajándék kiválasztásakor, hogy hasznos legyen és örömmel fogadja a megajándékozott.
A legtöbb kisgyerek egész nap az iskolapadban ül és gyakori probléma, hogy nem isznak eleget. Persze van poharuk, ott a vízcsap, de nem jut eszébe, hogy többször is igyon a nap folyamán. A kevés folyadékfogyasztásnak viszont délutánra látható jelei lesznek: a gyerek fáradt, kimerült, és fáj a feje.
A következő hetekben sokan útnak indulnak, hogy pihenjenek, vagy kiránduljanak egyet a nyári szabadságuk alatt. Az utazás során nagyon fontos, hogy mindig legyen nálunk folyadék. Néhány jó tanáccsal segítünk egy utazáshoz megfelelő kulacs kiválasztásában.
Tanácstalan vagy, hogy mit hozzon a Húsvéti Nyuszi a gyerekeknek? Szívesen vennél csoki helyett valami különlegeset? Összeállítottunk néhány szuper húsvéti ajándékötletet kisebb és nagyobb gyerekeknek is! Hozzon idén kulacsot a Nyuszi!
Március 8. - Nemzetközi Nőnap. Ezen a napon a férfiak általában virággal kedveskednek párjuknak, családtagaiknak, kolleganőiknek. De miért is ne lehetne az ajándék egy kulacs?
Új év - új kezdet. Sokan vagyunk, akik ilyenkor fogadalmakkal indítjuk az évet. De lássuk, mit is fogadjunk meg az új évre?
Egyre népszerűbb az a gondolat a szülők körében, hogy ne csak cukor és csoki kerüljön a csomagba. Sokan szeretnék, hogy egészségesebb dolgokat hozzon a Télapó.

Csodás őszi napok, indián nyár, sárguló levelek. Neked is megfordult a fejedben, hogy tesztek egy nagy kirándulást a hegyekben? A legjobb ötlet ilyenkor kihasználni a jó időt és felkerekedni a családdal akár csak egy egynapos kiruccanásra. Minden adott hozzá!

Címkék:
kulacs kirándulás

Milyen kulacsot válasszak gyermekemnek az iskolába? Így augusztus felé igencsak aktuális lesz ez a kérdés... Lássuk, milyen szempontoknak kell egy jó gyerekkulacsnak megfelelnie. 

Címkék:
wabo kulacs

Megérkezett a nyár, az év legmelegebb napjai következnek. Nagyon fontos, hogy ezeken a napokon is figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására, hidratáljuk testünket, megakadályozva a kiszáradást.

Címkék:
hidratáció kulacs