OKOSPALACK.HU
Navigation
media
14 okt

Üvegkulacs vagy műanyag kulacs? Melyiket válasszam?

Üvegkulacs vagy műanyag kulacs? Melyiket válasszam?

Sokan felteszik a kérdést? Milyen kulacsot válasszak, hiszen manapság már igen sokféle kulacsot lehet kapni boltokban, webáruházakban. Különböző űrtartalmú palackok, hatalmas szín és mintaválasztékban találhatók az okospalack.hu webáruházban is. Mi segítünk választani

Tovább
media
15 szept

A vízfogyasztás 6 + 1 egészségügyi előnye

Hányszor hallottad: "Igyál több vizet?" Fontos elkerülni a kiszáradást, különösen a nyári melegben. De tudtad, hogy sok más egészségügyi előnye is van annak, ha több vizet iszol? Íme néhány meglepő módszer, hogyan segíthet a vízfogyasztás az egészségesebb életmód megvalósításában.

Tovább
media
24 aug

Vissza a suliba?

Vége a nyárnak, hamarosan kezdődik a sulikban a tanítás… Az iskolába való visszatérés stresszes, függetlenül attól, hogy éppen elsőbe megy a gyermek vagy a középiskolát indítja...

Tovább
media
17 júl

Műanyagmentes július - 2020.

„Plastic free July” - egy nemzetközi kihívás, melyhez évről évre egyre többen csatlakoznak. A kihívás lényege, hogy ne használjunk, de legalábbis csökkentsük az egyszer használatos műanyag termékek használatát. 

Tovább
media
28 jún

Mit igyon a gyerek?

Mit igyon a gyerek?

Beköszöntött a meleg, jönnek a forró nyári napok. Jól tudjuk, hogy ilyenkor még fontosabb a folyadékpótlás, hiszen a testünk a nagy melegben párolog, izzad, vizet veszít. Nagyon fontos, hogy a kisgyermekekre is odafigyeljünk, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszanak, hiszen ők még nem érzik a szomjúságot, nem szólnak, hogy inni szeretnének.

Tovább
media
25 máj

Mennyit igyon egy gyerek?

Kisgyermekes szülőkben gyakran felmerül a kérdés: Mennyit igyon egy gyerek? Cikkünkben próbáltuk körbejárni, a gyermekeknek mennyi folyadékra van szükségük egy nap.
Tovább
media
28 ápr

Maradj hidratált – Home office-ban is!

Mostanában nem ritka, hogy az otthonunkat irodává alakítjuk. Az otthoni munkavégzésnek megvannak az előnyei / buktatói...
Tovább
media
24 már

A legjobb és legrosszabb italok ha a vírus gyötör

Valamelyik ital sokat segíthet csökkenteni a tüneteket, míg mások akár ronthatnak is az állapotodon. Tartsd észben a következő tippeket, amikor kiválasztod mit kortyolgatsz.
Tovább
media
25 feb

5 vízben gazdag étel, ami segít, hogy hidratált és egészséges maradj

Amennyiben nem iszunk eleget, az dehidratációhoz vezethet, aminek eredménye ezután fáradtság, fejfájás, bőrproblémák, izomgörcsök, alacsony vérnyomás, és szapora szívverés. Sokat kellene tehát innunk, de a folyadékot élelmiszerekből is pótolhatjuk. Nagyon sok egészséges étel létezik, amely nagy mennyiségű vizet tartalmaz.
Tovább
media
13 jan

Mit fogadj meg az Új Évre?

Induljon egészségesen és hidratáltan az Új Éved. Ehhez adunk néhány tippet, amit ha betartasz, sokat teszel az egészséges évkezdésért.

Tovább