OKOSPALACK.HU
Navigation
media
06 júl

Műanyagmentes július – PET palack helyett saját kulacs?

Nagyon kicsi erőfeszítéssel sokat tehetünk a Földünk jövőjéért, melyhez az alábbiakban adunk néhány tippet
Tovább
media
20 máj

Szénsavas vagy szénsavmentes víz?

Szénsavas vizet inni egészséges lehet néhányunknak és ugyanolyan jó forrása a hidratációnak. Azonban nem mindegyik szénsavas víz ugyanolyan.
Tovább
media
22 ápr

Föld napja - Tippek, hogyan csökkentsd a saját ökológiai lábnyomod

Az eldobható PET palackok helyett használj saját kulacsot, így nem terheled folyamatosan újabb és újabb műanyag hulladékkal a Földet.
Tovább
media
22 már

Víz világnapja - március 22.

A Víz világnapja alkalmából a http://kecskemet.imami.hu/ oldal riportot készített velünk a víz fontosságáról, a vízfogyasztás jelentőségéről. 

Tovább
media
03 feb

Száraz téli idő - szükség lesz a saját kulacsra

Itt a tél, próbálunk helyrejönni a Karácsonyi túlfogyasztás után és a testünk is vágyik a pihenésre. Nem rossz gondolat egy alkoholmentes hónapot beiktatni, de az nagyon fontos, hogy a hidratációra odafigyeljünk.

Tovább
media
02 dec

Boldog Hidratált Karácsonyt kívánunk

Ismét eljött a Karácsony, céges vacsorák, ünnepi készülődés, meghívások barátokhoz és nagy családi ebédek. Egy karácsonyi összejövetel, vagy party ne jelentse azt, hogy másnaposan szenvedünk a paplan alatt a mértéktelen étel és alkoholfogyasztás miatt! Olvasd el a mi tippjeinket!
Tovább
media
08 okt

Erős migrén vagy fejfájás? A hidratáció segít!

A migrénnek, fejfájásnak rengeteg oka lehet, de az egyik meghatározó a dehidratáció.

A különböző fejfájások mindegyikén segíthetünk valamelyest a felelősségteljes folyadékfogyasztással. Érdemes kideríteni a fejfájás okát, mielőtt azonnal a fejfájás-csillapító gyógyszert választjuk.

Tovább
media
01 szept

A 7 leginkább dehidratáló étel

Az oldalunk gyakori látogatói nagyon jól tudják már azt, milyen fontos, hogy a testünket folyamatosan hidratáltan tartsuk. Figyelni kell rá, hogy milyen sok vizet veszítünk a nap folyamán, és ezt folyamatosan pótoljuk is vissza.

A testmozgás és a magas hőmérséklet fontos szerepet játszanak a vízvesztésben, de vannak olyan speciális ételek, amelyek ezt a nem kívánt folyamatot felerősíthetik.

Tovább
media
21 jún

Hidratáció a nap folyamán

Nem kis feladat az élet különféle kihívásainak megfelelni és mellette hidratáltnak maradni a nap folyamán.
Kövesd az alábbi tippjeinket, hogy megküzdj a feladattal :)
Tovább
media
23 máj

Tanulás, vizsgák - a víz szerepe

Az egész országban fontos vizsgákra és dolgozatokra készülnek május-júniusban a fiatalok. Segíthet a víz a gyerkeinknek egy jó bizonyítvány elérésében?

Tovább