OKOSPALACK.HU
Navigation
media
17 júl

Műanyagmentes július - 2020.

„Plastic free July” - egy nemzetközi kihívás, melyhez évről évre egyre többen csatlakoznak. A kihívás lényege, hogy ne használjunk, de legalábbis csökkentsük az egyszer használatos műanyag termékek használatát. 

Tovább
media
28 jún

Mit igyon a gyerek?

Mit igyon a gyerek?

Beköszöntött a meleg, jönnek a forró nyári napok. Jól tudjuk, hogy ilyenkor még fontosabb a folyadékpótlás, hiszen a testünk a nagy melegben párolog, izzad, vizet veszít. Nagyon fontos, hogy a kisgyermekekre is odafigyeljünk, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszanak, hiszen ők még nem érzik a szomjúságot, nem szólnak, hogy inni szeretnének.

Tovább
media
25 máj

Mennyit igyon egy gyerek?

Kisgyermekes szülőkben gyakran felmerül a kérdés: Mennyit igyon egy gyerek? Cikkünkben próbáltuk körbejárni, a gyermekeknek mennyi folyadékra van szükségük egy nap.
Tovább
media
28 ápr

Maradj hidratált – Home office-ban is!

Mostanában nem ritka, hogy az otthonunkat irodává alakítjuk. Az otthoni munkavégzésnek megvannak az előnyei / buktatói...
Tovább
media
24 már

A legjobb és legrosszabb italok ha a vírus gyötör

Valamelyik ital sokat segíthet csökkenteni a tüneteket, míg mások akár ronthatnak is az állapotodon. Tartsd észben a következő tippeket, amikor kiválasztod mit kortyolgatsz.
Tovább
media
25 feb

5 vízben gazdag étel, ami segít, hogy hidratált és egészséges maradj

Amennyiben nem iszunk eleget, az dehidratációhoz vezethet, aminek eredménye ezután fáradtság, fejfájás, bőrproblémák, izomgörcsök, alacsony vérnyomás, és szapora szívverés. Sokat kellene tehát innunk, de a folyadékot élelmiszerekből is pótolhatjuk. Nagyon sok egészséges étel létezik, amely nagy mennyiségű vizet tartalmaz.
Tovább
media
13 jan

Mit fogadj meg az Új Évre?

Induljon egészségesen és hidratáltan az Új Éved. Ehhez adunk néhány tippet, amit ha betartasz, sokat teszel az egészséges évkezdésért.

Tovább
media
16 nov

Hidratáció hideg időben

A legtöbben azt gondoljuk (igazából rosszul), hogy a hidratáció nem annyira fontos ősszel és télen, mint mondjuk nyáron. Nagyon sok tényező okozhat dehidratációt a téli hónapokban.
Tovább
media
17 okt

Hidratációval a fáradtság ellen!

A fáradtság a kiszáradás korai jele, és a test hidratációs szintjének csökkenése. Már akár 1-2% is elegendő ahhoz, hogy romoljon a koncentrációnk.
Tovább
media
26 szept

Hogyan tisztítsuk kulacsunkat?

A kulacsok mindennapos tisztítására a következőket javasoljuk...
Tovább