OKOSPALACK.HU
Navigation
media
13 jan

Mit fogadj meg az Új Évre?

Induljon egészségesen és hidratáltan az Új Éved. Ehhez adunk néhány tippet, amit ha betartasz, sokat teszel az egészséges évkezdésért.

Tovább
media
16 nov

Hidratáció hideg időben

A legtöbben azt gondoljuk (igazából rosszul), hogy a hidratáció nem annyira fontos ősszel és télen, mint mondjuk nyáron. Nagyon sok tényező okozhat dehidratációt a téli hónapokban.
Tovább
media
17 okt

Hidratációval a fáradtság ellen!

A fáradtság a kiszáradás korai jele, és a test hidratációs szintjének csökkenése. Már akár 1-2% is elegendő ahhoz, hogy romoljon a koncentrációnk.
Tovább
media
26 szept

Hogyan tisztítsuk kulacsunkat?

A kulacsok mindennapos tisztítására a következőket javasoljuk...
Tovább
media
07 szept

Miért legyen saját kulacsod?

Nagyon sok előnye van annak, ha napi szinten saját kulacsot hordasz magaddal, akár utazás vagy sportolás során, illetve a munkanapokon. A saját kulacs használata egy gazdaságos és mindenki számára kifizetődő szokás. Miért? Íme a hét legfontosabb érv...
Tovább
media
08 aug

Miért érdemes hőtartó kulacsot használni egész évben?

Biztosan megesett már veled, hogy munkába menet beugrottál egy take-away kávéra, majd folytattad az utad a hidegben. Az a finom forró kávé hamar kihűl a papír pohárban mire az asztalodra ér. Hasonlóan egy forró nyári napon a megvásárolt hűtőből kivett víz langyos-meleg lesz 10 perc alatt a PET palackban - úgy már nem is esik igazán jól...
Tovább
media
21 júl

Hogyan maradjunk hidratáltak fesztiválozás közben

Tudjuk mi azt, hogy nem könnyű hajnal kettőkor emlékezni, hogy fontos lenne inni egy kis vizet, de azért összeállítottunk néhány tippet.
Tovább
media
06 júl

Műanyagmentes július – PET palack helyett saját kulacs?

Nagyon kicsi erőfeszítéssel sokat tehetünk a Földünk jövőjéért, melyhez az alábbiakban adunk néhány tippet
Tovább
media
20 máj

Szénsavas vagy szénsavmentes víz?

Szénsavas vizet inni egészséges lehet néhányunknak és ugyanolyan jó forrása a hidratációnak. Azonban nem mindegyik szénsavas víz ugyanolyan.
Tovább
media
22 ápr

Föld napja - Tippek, hogyan csökkentsd a saját ökológiai lábnyomod

Az eldobható PET palackok helyett használj saját kulacsot, így nem terheled folyamatosan újabb és újabb műanyag hulladékkal a Földet.
Tovább