OKOSPALACK.HU
Navigation
media
02 aug

Fogyni akarsz? Igyál vizet!

A víznek rengeteg egészségügyi előnye van, tedd félre az összes drága diétát és próbálj először több vizet inni. Számos tudományos tanulmány igazolja, hogy a víz hasznos a fogyás és a súlymegtartás szempontjából. Amellett, hogy egészséges és hidratált állapotban tart a víz teljesen kalóriamentes!

Tovább
media
24 jún

Hidratálás a nyári melegben

A nyári hőség végre itt van, de hordoz magában bizonyos kockázatokat. Az egyik legfontosabb dolgunk a nyári melegben, hogy biztosítsuk magunknak és gyermekeinknek a hőségben is a megfelelő hidratáltságot. Ne korlátozódjon ez csak az ivásra, a nyár remek alkalom vízközeli programokhoz is. Az úszás továbbra is az egyik legkiválóbb teljes testet átmozgató mozgás amit végezhetünk - mindamellett tökéletesen hűsíti a testet a hőségben.

Tovább
media
03 jún

Mit jelent az, hogy BPA mentes?

Nagy valószínűséggel magad is hallottál már az aggodalmakról a műanyag palackok kémiai tartalmáról. Milyen lehetőségeink vannak, ha fontos a gyermekeink és saját magunk egészsége? A szakértők a következőket írják a BPA-ról és a BPA mentes termékekről.

Tovább
media
28 máj

Hogyan igyunk többet – 9 + 1 tipp a folyadékfogyasztáshoz

A 2-3 literes napi folyadékszükséglet elfogyasztása sokunk számára gondot jelent. Részben megfeledkezünk róla, részben sokan nem kívánnak ennyi folyadékot.

Tovább
media
12 máj

Mi is az okospalack?

Bátran ki lehet jelenteni, hogy a legtöbb ember nem fogyaszt annyi vizet, mint amennyire a testének naponta szüksége lenne. Egy okospalack ezen problémára nyújt megoldást, amely most először kapható Magyarországon.

Tovább
media
05 máj

A dehidratáltság

Egy egészséges felnőtt ember napi folyadékszükséglete 2 – 3 liter. A legtöbb ember ennél lényegesen kevesebbet iszik, amit a szervezet természetesen jelez, de a gyakran nem vagyunk tisztában ezekkel a jelekkel.

Tovább
media
01 máj

10 érv, hogy miért igyál több vizet

Az agyunk nagyobb részben vízből áll. Így a megfelelő vízfogyasztás az segíti az agy működését, ezáltal az összpontosítást, koncentrációt. Ezenkívül megfelelő hidratáltság mellett éberebbek és energikusabbak leszünk.

Tovább
media
30 ápr

A VÍZ - élet, erő, egészség

Teljes testtömegünknek körülbelül 60%-át a víz teszi ki. Ennek aránya az egyéni testösszetétel és az életkor miatt némileg változhat. Az emberi test működési funkciói és a különböző környezeti behatások miatt a szervezet víztartalma folyamatosan csökken, vagyis a hibátlan működéshez a vizet folyamatosan pótolni kell.

Tovább