2021. február 28., vasárnap

Ország Boltja díjazottak lettünk!

Hatalmas öröm ért bennünket idén is, hiszen az Árukereso.hu Ország Boltja versenyében 2020-ban is a legjobb webáruházak közé választott bennünket. Sokan kérdezitek, hogy mi is ez a verseny?  Az arukereso.hu Magyarország egyik legismertebb és legnagyobb árösszehasonlító oldala. Idén 10. alkalommal rendezték meg ezt a megmérettetést, melyben több, mint 1800 webáruház indult 13 kategóriában. A verseny lényege, hogy az egész évben kapott valós vásárlások utáni fogyasztói vélemények alapján rangsorolják a webshopokat. Ezzel egy megbízható és valós képet kapnak a webáruház által nyújtott szolgáltatások minőségéről.  Az okospalack.hu áruházunk a Sport és fitnesz Minőségi díj kategóriában III. helyezést ért el. Így három évben egymás után, 2018., 2019. és 2020. években mindig ott voltunk az élmezőnyben. 

Mindezt Nektek, Vásárlóinknak is köszönhetjük! Nagyon hálásak vagyunk, hogy kitöltitek az általunk küldött Vásárlói elégedettségmérő leveleinket. Örülünk minden egyes vásárlói értékelésnek, észrevételnek és javaslatnak, hiszen ezek által tudunk fejlődni, mindig jobbak és jobbak lenni! Ezzel nem csak nekünk segítetek, hanem a többi Vásárlónak is, akik ezen vélemények alapján döntenek arról, hogy nálunk vásároljanak. 

Bízunk benne, hogy a 2021. évben is megtiszteltek a bizalmatokkal, mi pedig mindent megteszünk, hogy minőségi szolgáltatásban legyen részetek!

okospalack.hu