2021. november 2., kedd

Legyen kulacs is a Mikulás csomagban!

Egyre népszerűbb az a gondolat a szülők körében, hogy ne csak cukor és csoki kerüljön a csomagba. Sokan szeretnék, hogy egészségesebb dolgokat hozzon a Télapó. Az egészséges életmódhoz a megfelelő folyadékfogyasztás is hozzátartozik. Ez alól a gyerekek sem kivételek, a mindennapokban nagyon fontos, hogy ők is megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszanak. És mi legyen az ajándék, ha nem cukor vagy csoki?

Egy kulacs csodálatos ajándékötlet és a gyerekek is örülni fognak neki. Ma már az iskolába, óvodába is viszik a gyerekek a kulacsokat. A lényeg, hogy legyen strapabíró, igazodjon a gyermek korához, és jó minőségű anyagból készüljön. Ezek alapján a kisebbeknek az EQUA BPA mentes műanyag gyerek kulacsait vagy az ARS UNA cuki műanyag palackjait ajánljuk. Ezek könnyű, könnyen nyitható kulacsok, melyek kicsiknek szóló grafikákkal, csodás színekben lettek megalkotva. Nagyobb, iskolás gyerekeknek a WABO műanyag 750 ml-es kulacsait vagy a hőtartó, rozsdamentes kulacsokat javasoljuk a csomagba tenni. Ezek a palackok nagyobb űrtartalmúak, egyszerűbb, modern grafikás kulacsok. 

Ajándékozni öröm, és még nagyobb boldogság látni a csillogó gyermekszemeket, ahogy bontogatják a csomagokat és örülnek a benne lévő ajándékoknak. Egy ajándék kulacs biztos sikert fog aratni!

Nemsokára itt a Mikulás :)


Kapcsolódó termékek