2021. augusztus 18., szerda

Iskolába WABO kulacsot?

Milyen kulacsot válasszak gyermekemnek az iskolába? Így augusztus felé igencsak aktuális lesz ez a kérdés... Lássuk, milyen szempontoknak kell egy jó gyerekkulacsnak megfelelnie. 

Az okospalack.hu webáruház választékában megtalálható kulacsok mindegyike kiváló gyártók minőségi terméke. Nálunk megtalálod az EQUA üvegkulacsokat vagy műanyag palackokat, de az EQUA BASIC és SMART rozsdamentes acél palackjait is.

Az EQUA, az ARS UNA vagy a NorAqua márka megbízható kulacsai mellett a WABO műanyag és üvegkulacsai, valamint rozsdamentes acél termoszai egy kedvező ár-érték arányú alternatívát jelentenek a minőségi kulacsok piacán.

Egyedülálló csatos kupak kialakításuknak köszünhetően a WABO 750 ml-es műanyag kulacsai a legkedveltebbek az iskolás gyerekek körében. Könnyű súly, strapabíró anyag, egykezes nyitás és cseppmentes záródás jellemzi a palackokat - 4 féle színben és mintával. A WABO üvegkulacsok 450 ml és 600 ml űrtartalommal, szintén csatos kupakkal csodaszép színekben és mintákkal várnak Téged. A palack teljes szilikon borítása védi az üveget a külső hatásoktól. 

Ha Te is kulacsot keresel gyermeked számára, látogass el az okospalack webshopjába. Hidd el, megéri!

Címkék:
wabo kulacs