OKOSPALACK.HU
Navigation
media

Mit fogadj meg az Új Évre?

Induljon egészségesen és hidratáltan az Új Éved. Ehhez adunk néhány tippet, amit ha betartasz, sokat teszel az egészséges évkezdésért.

  1. Aludj eleget – Fontos, hogy pihenten kezdj minden napot. Napi 8 óra alvás csodákra képes.
  2. Mozogj rendszeresen: Hetente 2-3 edzés jól átmozgat, az egész napos ülőmunka után az izmaidat újra életre kelti. Edzések után frissebbnek, lendületesebbnek és energikusabbnak fogod magad érezni.
  3. Hidratáld magad! Napi 2-3 liter folyadékra szüksége van a szervezetednek, még ebben a hideg, téli időben is. Fogyassz vizet, zöld teát, gyümölccsel ízesített vizet. Nem kívánod a folyadékot? Válassz egy csodaszép EQUA üvegkulacsot vagy egy EQUA műanyag kulacsot és hidd el, szívesen viszed mindenhová magaddal. Ha a sima víz mégsem esne jól, bolondítsd meg egy kis gyümölccsel (naranccsal, citrommal) és máris egy szuper, egészséges limonádé jobban fog esni. Ehhez a NorAqua fekete vagy Pink motivációs kulacsa hatalmas segítség. A lecsavarható gyümölcstartóba helyezve a gyümölcsdarabokat a vizet gyorsan megízesíti. A citrusfélék kiválóan ízesítenek. Ha meleg folyadékot szeretnél magaddal vinni, ebben a hidegben egy hőtartó kulacs a tökéletes választás. Egy NorAqua termosz megbízható társad lehet ebben – télen meleget tart, nyáron hideget.
  4. Folyamatosan hidratálj! Nem elég napi 2-3 adagban meginni a 3 liter vizet. Ezt napközben folyamatosan, akár fél óránként beosztva tedd. Nagy segítség lehet egy Ulla hidratációs emlékeztető. Az Ulla ott csücsül a kulacsodon és 30-40 percenként villog, jelez, hogy inni kell!
  5. Fogyassz rostban gazdag, egészséges ételeket! Zöldség, gyümölcs lehetőleg minden nap kerüljön az asztalodra. Egyél könnyű, gyorsan emészthető ételeket, így nem terheled meg a szervezeted, a sport is jobban fog menni.
  6. Lazíts! A mai rohanó világban ritka a stresszmentes munkahely. Ezért nagyon fontos, hogy munkaidőn kívül megtaláld azt, amivel el tudsz lazulni. Ez lehet olvasás, zenehallgatás, de akár a sport is. Lazíts, regenerálódj!

Ezekkel a tippekkel kívánunk Mindenkinek Sikeres, Boldog és Hidratált Új Évet! okospalack.hu

  • 2020 január 13
  • Hozzászólások: 0