2020. január 13., hétfő

Mit fogadj meg az Új Évre?

Induljon egészségesen és hidratáltan az Új Éved. Ehhez adunk néhány tippet, amit ha betartasz, sokat teszel az egészséges évkezdésért.

  1. Aludj eleget – Fontos, hogy pihenten kezdj minden napot. Napi 8 óra alvás csodákra képes.
  2. Mozogj rendszeresen: Hetente 2-3 edzés jól átmozgat, az egész napos ülőmunka után az izmaidat újra életre kelti. Edzések után frissebbnek, lendületesebbnek és energikusabbnak fogod magad érezni.
  3. Hidratáld magad! Napi 2-3 liter folyadékra szüksége van a szervezetednek, még ebben a hideg, téli időben is. Fogyassz vizet, zöld teát, gyümölccsel ízesített vizet. Nem kívánod a folyadékot? Válassz egy csodaszép EQUA üvegkulacsot vagy egy EQUA műanyag kulacsot és hidd el, szívesen viszed mindenhová magaddal. Ha a sima víz mégsem esne jól, bolondítsd meg egy kis gyümölccsel (naranccsal, citrommal) és máris egy szuper, egészséges limonádé jobban fog esni. Ehhez a NorAqua fekete vagy Pink motivációs kulacsa hatalmas segítség. A lecsavarható gyümölcstartóba helyezve a gyümölcsdarabokat a vizet gyorsan megízesíti. A citrusfélék kiválóan ízesítenek. Ha meleg folyadékot szeretnél magaddal vinni, ebben a hidegben egy hőtartó kulacs a tökéletes választás. Egy NorAqua termosz megbízható társad lehet ebben – télen meleget tart, nyáron hideget.
  4. Folyamatosan hidratálj! Nem elég napi 2-3 adagban meginni a 3 liter vizet. Ezt napközben folyamatosan, akár fél óránként beosztva tedd. Nagy segítség lehet egy Ulla hidratációs emlékeztető. Az Ulla ott csücsül a kulacsodon és 30-40 percenként villog, jelez, hogy inni kell!
  5. Fogyassz rostban gazdag, egészséges ételeket! Zöldség, gyümölcs lehetőleg minden nap kerüljön az asztalodra. Egyél könnyű, gyorsan emészthető ételeket, így nem terheled meg a szervezeted, a sport is jobban fog menni.
  6. Lazíts! A mai rohanó világban ritka a stresszmentes munkahely. Ezért nagyon fontos, hogy munkaidőn kívül megtaláld azt, amivel el tudsz lazulni. Ez lehet olvasás, zenehallgatás, de akár a sport is. Lazíts, regenerálódj!

Ezekkel a tippekkel kívánunk Mindenkinek Sikeres, Boldog és Hidratált Új Évet! okospalack.hu