OKOSPALACK.HU
Navigation

Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy webáruházunkban 2018.10.24.-2018.10.30. között a csomagküldés és a telefonos ügyfélszolgálat szünetel!

Megrendeléseiket ezidõ alatt is fogadjuk. Kérdéseiket és ajánlatkéréseiket is elküldhetik nekünk, melyekre 2018.10.31. után fogunk válaszolni!

Amennyiben 2018.10.22-én hétfõn reggel 8 óráig leadja megrendelését, azt még hétfõn feladjuk, így 2018.10.24-én vagy 25-én kézbesítik Önnek a megrendelését!

A szabadság utáni elsõ csomagfeladás 2018.10.31-én lesz, melyet a futárszolgálat a hosszú hétvége miatt 2018.11.05-én fog kézbesíteni.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

okospalack.hu webáruház

media

Tanulás, vizsgák - a víz szerepe

Az egész országban fontos vizsgákra és dolgozatokra készülnek május-júniusban a fiatalok. Segíthet a víz a gyerekeinknek egy jó bizonyítvány elérésében?

Egy vizsgaidőszak, vagy az év végi dolgozatok időszaka rendkívűl stresszes a gyerekeknek. Gyakran egész éjszaka tanulnak a fiatalok, hogy a lehető legjobb eredményeket elérjék.

Fontos, hogy korlátozzuk őket abban, hogy energiaitalokból merítsenek extra energiát. Számos egészségügyi probléma felmerülhet az ezen időszakban tapasztalt túlhajtásból. Ezeket a problémákat ezek a cukorral telített koffeines/koffeinmentes italok csak tetézik. A veszélyek messze felülmúlják az előnyöket.

Bátorítsuk őket inkább arra, hogy több vizet igyanak - ez gyakran elmarad, mert másra koncentrálnak.

A koffeines, cukoros és szénsavas italok többsége inkább csak segíti a kiszáradást - amennyiben túlzásba viszik.

Azonban a rendszeres ivóvíz fogyasztás legfontosabb előnye ebben az időszakban a koncentrációra gyakorolt ​​hatása.

Az Appetite folyóirat egyik tanulmánya szerint 300 ml víz több mint 25% -kal növelheti a tanulási képességet!

A mögötte lévő tudomány egyszerű: az emberi agy csaknem teljesen vízből áll, így a kiszáradás kockázata csökkentheti a koncentrálási képességet. Az agysejtek csak akkor működnek hatékonyan, ha a rendszeres vízellátás biztosított.

Nem kell költséges palackozott víz - a csapvíz kiváló lendületet ad az agynak - bárki élvezheti a megnövekedett memóriakapacitást.

Ez nagyon fontos minden olyan fiatal számára, akinek számtalan névvel, dátummal, tényekkel, fogalmakkal kell egy-egy vizsgára felkészülnie.

Természetesen a jól hidratált agy kreatív, és a bonyolult problémákat is könnyebben megoldja. Ugyanezek a problémák sokkal nehezebbek, ha szomjasak vagyunk :)

A rendszeres folyadékbevitel kulcsfontosságú az agyuk működésének szempontjából.

Mi a következőkkel tudunk Neked segíteni: NorAqua motivációs palack, hogy a rendszeres hidratálás ne maradjon el. Valamint Ulla hidratációs emlékeztető - azoknak, akiknek jól jön egy "edző" az új szokás kialakításához :)

  • 2018 május 23
  • Hozzászólások: 0