2022. március 31., csütörtök

Idén a húsvéti ajándék csoki helyett kulacs legyen!

Tanácstalan vagy, hogy mit hozzon a Húsvéti Nyuszi a gyerekeknek? Szívesen vennél csoki helyett valami különlegeset? Összeállítottunk néhány szuper húsvéti ajándékötletet kisebb és nagyobb gyerekeknek.

Húsvétra egy új termékekkel készültünk Nektek, melyet csomagajánlatban tudtok megvásárolni. Iskoláskorú gyerekeknek ajánljuk a következő csomagokat, melyek egy WABO műanyag kulacsot és egy Nebulo szilikon tolltartót tartalmaznak. A csomagot Te állíthatod össze. Válassz egyet a négyféle WABO 750 ml-es kulacsból és mellé egy NEBULO szilikon tolltartót. Kétféle Nebulo tolltartó közül válogathattok kedvetekre: Az állatfigurás, harmonikaszerűen kihúzható, akár íróasztali tárolásra is alkalmas szilikon tolltartók közül, illetve a zöldségformájú tolltartókból.

Kisebbeknek, bölcsis és óvodáskorú gyerekeknek az ARS UNA csomagjainkat ajánljuk, melyek egy kisebb, 475 ml-es cuki kulacsot és egy hozzátartozó uzsisdobozt tartalmaznak. 

A tinédzserekről se feledkezzünk meg, nekik az egyszerűbb, visszafogott mintákkal és színekben rendelhető palackokat javasoljuk - legyen akár egy NorAqua hőtartó kulacs vagy egy EQUA rozsdamentes acél palack

A Nyuszi ajándékának minden gyerek örülni fog, ha Húsvétkor egy kulacs lesz a színes húsvéti tojások mellett!

Kapcsolódó termékek