2020. augusztus 24., hétfő

Vissza a suliba?

Vége a nyárnak, hamarosan kezdődik a sulikban a tanítás… Az iskolába való visszatérés stresszes, függetlenül attól, hogy éppen elsőbe megy a gyermek vagy a középiskolát indítja. Az iskolai felszerelések beszerzése, a nyári házi feladatok elvégzése és a nagy készülődés közben alig van időnk magunkra is figyelni és főként arra, hogy ilyenkor is hidratáltak maradjunk.

Ezeknek a kihívásoknak ellenére a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás még fontosabb, hiszen még a nyár utolsó napjaiban meglehetősen meleg van. A folyamatos hidratálás nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá és energikusabbá tesz, és ezek nélkülözhetetlenek a zökkenőmentes iskolakezdéshez.

Javasoljuk, hogy a nagy bevásárlókörút előtt töltsd meg a kulacsod vízzel és így vágj neki a boltoknak. Hidd el, jólesik majd két üzlet között kortyolni, felfrissülni a NorAqua hőtartó kulacs által megfelelő hőmérsékleten tartott jéghideg vízből. A kulacs akár 24 órán keresztül is megtartja a benne lévő ital hőmérsékletét. Ha ezt a kulacsot választod, hidd el, nem fog csalódást okozni a téli, hideg napokon sem, amikor a meleg, gőzölgő teát viszed magaddal egy téli túrára.

De ízlésednek megfelelően dönthetsz akár egy exkluzív EQUA üvegkulacs mellett is, mely a legdivatosabb színekben és grafikákkal vár webshopunkban.

A lényeg, hogy hidratálj a sulira való készülődés közben is!

Sikeres iskolakezdést kívánunk mindenkinek!

Címkék:
iskola kulacs