2017. május 12., péntek

Mi is az okospalack?

Bátran ki lehet jelenteni, hogy a legtöbb ember nem fogyaszt annyi vizet, mint amennyire a testének naponta szüksége lenne. Egy okospalack ezen problémára nyújt megoldást, amely most először kapható Magyarországon.

Ezek az intelligens kulacsok ötvözik a modern technológiát és a manapság kapható BPA-mentes műanyag palackokat. Amerikai gyártók ezzel létrehoztak egy olyan terméket, amely segít a napi folyadékbevitel nyomon követésében, valamint emlékezteti tulajdonosát arra, hogy folyamatosan szüksége van a szervezetének a vízre. 

A szabadalmaztatott SmartDisk technológiának köszönhetően a MyHydrate okospalack intelligens hidratációs rendszere automatikusan figyelemmel kíséri a nap folyamán a víz bevitelét, mivel érzékeli a palack szelepgombjának megnyomását és a folyadék átfolyását. A napi fogyasztás nyomonkövetése így nagyon könnyű a MyHydrate okospalack 8 LED-es kijelzőjével. Újabb és újabb LED kezd világítani minden alkalommal, amikor a becslések szerint kb. 2,5 dl folyadék folyik át a kiöntőnyíláson. Azaz ha 24 óra alatt  8x2,5 dl folyadékot elfogyasztottunk az okospalackból, teljesítettük a napi kötelező folyadékbevitelt. Mindemellett a MyHydrate kulacs annyira okos eszköz, hogy érzékeli a környezeti hőmérsékletet, így ha melegebb van, tudja, hogy többet kell innod és a LED felvillanásáért többet kell dolgoznod!

A gyümölcstartóval is rendelkező MyHydrate okoskulacs egyszerűvé teszi az ivóvíz kívánság szerinti ízesítését, hiszen egészséges és friss ízeket hozhatunk létre természetes gyümölcsök, gyógynövények és fűszerek hozzáadásával. 

Minden korosztály számára előnyös lehet az okospalack. Az ajánlott napi folyadékbevitel elfogyasztása hidratáltságot, és ezzel jobb egészséget biztosít a szervezetnek. Különösen a gyermeket váró vagy szoptató kismamák, a fogyókúrázók, a gyakran erőteljes sporttevékenységet végzők, valamint az idősek és a gyerekek hajlamosabbak a kiszáradásra. A kiszáradás szájszárazságot, gyengeséget, szédülést, fejfájást, erős szívdobogást, fáradékonyságot, koncentrációs zavart, ájulást okozhat. A napi vízszükséglet ugyan minden egyes embernél más, de a szakemberek többnyire azt tanácsolják, hogy naponta hat-nyolc pohár vizet igyunk meg (2,5 dl poharanként). 

A gyorsan fejlődő technika világában az okospalack képes arra, hogy a hétköznapi életben a kényelmet magába foglaló trendeket kövesse, mivel biztosítja az emberek számára az egészségesebb életmód fenntartását anélkül, hogy a mindennapi rutinokat megzavarná. A Myhydrate okoskulacs kényelmes, könnyű, és most bevezető áron kapható. Nem kétséges, hogy az egészségtudatos vásárlók örömmel élnek az okospalack pozitív hatásaival a mindennapi gyakorlatban!