2019. augusztus 8., csütörtök

Miért érdemes hőtartó kulacsot használni egész évben?

Melyik a rosszabb? A kihűlt tea és hideg kávé télen, vagy a langyos víz és gyümölcslé nyáron? A helyes válasz: mindkettő rossz! A NorAqua hőtartó palackokkal egyik rossz sem szükségszerű. A 12 órán át melegen, illetve 24 órán át hidegen tartó termosz megoldást jelent mindkét esetre.

A hőtartás mindkét irányban működik - a hideg hideg marad, a forró pedig forró. Biztosan megesett már veled, hogy munkába menet beugrottál egy take-away kávéra, majd folytattad az utad a hidegben. Az a finom forró kávé hamar kihűl a papír pohárban mire az asztalodra ér. Hasonlóan egy forró nyári napon a megvásárolt, hűtőből kivett víz langyos-meleg lesz 10 perc alatt a PET palackban - úgy már nem is esik igazán jól...

Tippek

  • Télen akár egy finom levest is magaddal vihetsz a munkába egy termoszban - ez része lehet az ebédednek!
  • Nyáron a hőtartó kulacsodba töltheted a finom gyümölcslevet, jéggel együtt - cukortartalmával egy igazi hűsítő energiabomba
  • Saját magad is készíthetsz egészséges gyümölcsös vizeket a NorAqua gyümölcsinfúziós kulacs segítségével.
    A bogyós gyümölcsök különösen alkalmasak erre a feladatra - és nagyon egészségesek.

Legyen hideg, vagy meleg - a hőtartó kulacs egy abszolút nyerő ötlet. Speciális duplafalú vákuumtechnológia, stílusos külső - nagyban különbözik a régen ismert termoszoktól.

Használd az edzőteremben, a parkban, pikniken, az autóban - minden helyzetben megfelelő. Nagyon erős és mégis könnyű, így idális gyerekek számára is az iskolában vagy edzéseken.

Több színben elérhető, az egész család számára.