2022. július 17., vasárnap

Milyen kulacsot válasszunk nyaralásra?

A következő hetekben sokan útnak indulnak, hogy pihenjenek, vagy kiránduljanak a nyári szabadságuk alatt. Az utazás során nagyon fontos, hogy mindig legyen nálunk elegendő folyadék. Néhány jó tanáccsal segítünk egy utazáshoz megfelelő kulacs kiválasztásában.

A nyári szabadságunk alatt melegebb napokra kell készülnünk, akár több napig tartó hőségre is. Ilyenkor jól esik néhány hűsítő korty vizet inni a tengerparton, strandon, a városlátogatások során vagy egy hegyi túra alkalmával. Ha azt szeretnénk, hogy a behűtött folyadék a nap során végig hűs maradjon, praktikus választás egy hőtartó kulacs. A normál műanyag palackok vagy üvegkulacsok sajnos nem tartják meg a folyadék hőmérsékletét, így mindenképpen okos választás egy hőtartó termosz. 

Az okospalack.hu oldalon több márka, különböző hőtartó kulacsai közül valszthattok ízléseteknek megfelelően. A termoszok mindegyike minőségi rozsdamentes acélból készült, melyek dupla fala garantálja a maximális hőtartást. A NorAqua hőtartó kulacsa 24 órán keresztül megőrzi a beletöltött hideg folyadék hőmérsékletét és 12 órán keresztül képes a meleg folyadék hőmérsékletét is megtartani. 4 színben kapható, így a család minden tagjának jut belőle.

Az EQUA Basic hőtartó kulacsai az eleganciát tükrözik, melyek 680 ml-es űrtartalmukkal szintén hosszú ideig képesek megőrizni a folyadék hőmérsékletét.

Kisebb gyerkőcöknek a WABO Oroszlános vagy Flamingós hőtartó kulacsát, illetve a Carl Oscar Tempflask gyerek kulacsait ajánljuk, melyek 350 ml-es űrtartalmukkal, speciális ivónyílásukkal kimondottan gyerekeknek lettek kifejlesztve. 

Jó idő, nyár, utazás - de ne feledkezzetek meg a hidratálásról! 

Szép nyarat kívánunk Mindenkinek!

okospalack.hu