2020. október 14., szerda

Üvegkulacs vagy műanyag kulacs? Melyiket válasszam?

Sokan felteszik a kérdést? Milyen kulacsot válasszak, hiszen manapság már igen sokféle kulacsot lehet kapni boltokban, webáruházakban. Különböző űrtartalmú palackok, hatalmas szín és mintaválasztékban találhatók az okospalack.hu webáruházban is. Mi segítünk választani

A műanyag palackok közkedveltek az iskolás és óvodás gyerekek körében. Ez teljesen érthető, hiszen akár az EQUA műanyag kulacsai, akár a NorAqua motivációs kulacsok strapabíró és BPA mentes tritán műanyagból készültek (pink változatban is elérhető). A számtalan szebbnél szebb műanyag palack közül minden fiú és lány megtalálja számára a legkedvesebbet.

Az üvegkulacsok elegáns megjelenésükkel mindenkit rabul ejtenek. Vastag, boroszilikát üvegből készültek, így nem kell félni, hogy egy kisebb koccanásnak vagy borulásnak egyből törés lesz a vége. Ám vigyázzunk, mert nem törhetetlen! Az EQUA üvegkulacsok szinte mindegyike valamilyen borítást is tartalmaz a védelem érdekében. A legtöbb üvegkulacs alján szilikon talp található és a MISMATCH kollekció számtalan darabjának egyedi huzata is van filcből vagy műbőrből. Az üvegkulacs tökéletes választás mindenki számára, hiszen az egyik legjobban tisztítható anyagból készült.

Végül a rozsdamentes kulacsokról is ejtsünk pár szót, melyek strapabíróságukról és hőtartásukról híresek. Mind a NorAqua hőtartó kulacsok, mind pedig az EQUA termosz, vagy az új NOERDEN LIZ okospalack minőségi rozsdamentes acélból (304, 316) készültek és kiváló hőtartásukkal egész nap biztosítják a folyadék megfelelő hőmérsékletét. A duplafalú vákuumtechnológiának köszönhetően a palackok 24 óráig megőrzik a hideg és 12 óráig pedig a meleg folyadék hőmérsékletét. A színes palackok közül mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet!

Legyen Neked is saját műanyag kulacsod, üvegpalackod vagy rozsdamentes acél termoszod!