2020. július 17., péntek

Műanyagmentes július - 2020.

„Plastic free July” - egy nemzetközi kihívás, melyhez évről évre egyre többen csatlakoznak. A kihívás lényege, hogy ne használjunk, de legalábbis csökkentsük az egyszer használatos műanyag termékek használatát. Környezetvédők ezrei jelzik nap, mint nap a hatalmas problémát, miszerint ezek a műanyagok lassan beborítják a Földünket.

Ha végiggondoljuk, egy évben mennyi PET palackot dobunk a kukába, már az is hatalmas mennyiség. Segítsünk a Földnek mi is azzal, hogy a boltban vásárolt PET palackos ásványvíz helyett tisztított csapvizet fogyasztunk, saját kulacsba vagy termoszba töltve. Vigyünk magunkkal otthonról mindig egy vagy akár kettő kulacsba töltött folyadékot, így biztosan nem kell vizet vásárolnunk napközben.

Meleg időben javasoljuk a hőtartó rozsdamentes kulacs használatát (új színpompás változatokban is!), így nem melegszik fel a folyadék délutánra.

Segíts Te is a Földnek, legyen saját kulacsod és felejtsd el a PET palackokat! Ehhez mi hatalmas kulacs választékkal és kedvező árakkal állunk rendelkezésedre!