2020. november 14., szombat

Kulacsot Karácsonyra? Szuper ötlet!

Sokunknak gondot jelent a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása. Szeretnénk, hogy a megajándékozott örüljön neki, divatos, tetszetős dolog legyen és mellette egy hasznos ajándékot adjunk. Ehhez kínál az okospalack.hu webáruház most kiváló ajándékötleteket!

Egy divatos kulacsnak mindenki örül. Kicsik és nagyok, Hölgyek és Urak. A kisgyermekeknek a műanyag EQUA kulacsok tökéletes választás, hiszen cuki állatos, vidám grafikáikkal minden gyermeket elbűvölnek. Kisiskolásoknak is kiváló ajándékötlet, hiszen strapabíró, BPA mentes tritán műanyagból készültek, szivárgásmentesen zárnak, mellette könnyűek, így az iskolatáskába kiválóan alkalmasak.

A tini korosztálynak az EQUA Active üvegkollekció darabjait ajánljuk, melyek sportosak és hét divatos színben kaphatók.

Hölgyeknek és Uraknak az EQUA MISMATCH bőr, illetve filc borítású üvegkulacsai biztos sikert aratnak. Kiváló anyagokból, minőségi kidolgozással egy igazi exkluzív ajándék lehet.

Te mégis valami különleges, extra kulacsot keresel? Erre is tudunk megoldást: Válaszd a NOERDEN LIZ okoskulacsot. A kulacs fekete és fehér színben kapható, így női vagy férfi ajándéknak is tökéletes. Az okospalack 2 óránként villogással jelez, hogy ideje folyadékot fogyasztani. A palack duplafalú rozsdamentes acélból készült, így hőtartó funkcióval is rendelkezik. Kiváló ajándék!

Mindezek mellett a többféle termosz, Ulla hidratációs emlékeztetők, és NorAqua palackok színes választékából biztos mindenkinek megtalálod a tökéletes ajándékot!

Készüljünk együtt a Karácsonyra!

Címkék:
kulacs ajándék