2021. szeptember 15., szerda

Őszi kirándulásokra is vidd magaddal a kulacsod!

Csodás őszi napok, indián nyár, sárguló levelek. Neked is megfordult a fejedben, hogy tesztek egy nagy kirándulást a hegyekben? A legjobb ötlet ilyenkor kihasználni a jó időt és felkerekedni a családdal akár csak egy egynapos kiruccanásra. Minden adott hozzá!

Magyarországon is rengeteg olyan kirándulóhely van, amiket érdemes ilyenkor felkeresni, és akár kisgyerekkel is körbejárni. Sokszor ezek a helyek a városoktól, falvaktól is messze helyezkednek el, így javasolt magunkkal vinni a hátizsákunkban egész napra elegendő enni- és innivalót. Hogyan vigyünk magunkkal folyadékot? Az okospalack.hu webáruház kínálatában a család aprajának és nagyjának is megtalálod a megfelelő méretű, anyagú és kinézetű kulacsot. A gyerekeknek egy cuki EQUA állatos kulacsot vagy egy WABO csatos műanyag kulacsot, anyának egy igazán nőies EQUA üvegkulacsot vagy apának egy NorAqua motivációs kulacsot közel 1 literes űrtartalommal. 

Ha hidegebbre fordulna az idő, jól esne a túra során egy meleg tea? Az előbb javasolt kulacsok nem tartják meg a folyadék hőmérsékletét, viszont a NorAqua hőtartó kulacsok biztosítják egész napra a meleg innivalót a családnak. 4 színből választhasz, így a családban akár mindenkinek lehet különböző színű kulacsa. A legkisebbeknek a WABO oroszlános vagy a WABO kék kis termoszát ajánljuk, melyeket kis méretükkel akár saját maguk vihetnek a hátizsákjukban.

Szerezd be a kulacsokat a család minden tagjának és vágjatok neki egy túrának a csodaszép őszi erdőben! Jó szórakozást kívánunk!

Címkék:
kulacs kirándulás