2021. május 4., kedd

Gyereknapra kulacsot!

Lassan itt a nyár, közeledik a suli vége. De ne feledjük, május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól! Lepd meg őket egy csodás kulaccsal!

Sokan már azon törik a fejüket, hogy milyen programokat szervezzenek a gyerekeknek és a családnak a nyári szünetre. Iskolai táborok, vándortáborok és különböző tematikus táborozási lehetőségek közül válogathatunk. Legtöbbször ellátás is kapcsolódik ezekhez a táborokhoz, viszont szinte mindegyiknél külön kérik a szülőket, hogy folyadék számára megfelelő palackot vigyen magával a gyerkőc. Szerencsére a legtöbb helyen kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a nyári forróságban megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszanak a fiatalok. Gyermeknap alkalmából kiváló lehetőség kínálkozik arra, hogy összekössük a kellemeset  hasznossal: ajándékozzuk meg gyermekünket egy kiváló kulaccsal.

Kisebbeknek az EQUA BPA mentes műanyag kulacsait ajánljuk, melyek strapabíró műanyagból készültek, könnyűek és a hátizsákok oldalsó hálójába tökéletesen passzolnak. 

Közel  25 különböző minta és szín közül választhatsz, melyek között fiús és lányos palackokat is találsz. 

Nagyobb gyermekeknek, vagy tiniknek akár egy trendi EQUA üvegkulacs is kitűnő választás, bár súlyuk és strapabírásuk miatt táborozásra inkább a műanyag kulacsokat javasoljuk.

Forróságban is szeretnél hűvös vizet kortyolni? Délutánra már megmelegszik a folyadék a kulacsban? Erre a problémára jelent megoldást egy NorAqua hőtartó kulacs. A NorAqua termosz kulacs 24 órán át megőrzi a nyári melegben a hideg ital hőmérsékletét, így többé nem lesz délutánra ihatatlan meleg a kulacsban a folyadék. 

Lepd meg gyermeked egy kiváló minőségű kulaccsal gyereknapra! Válassz az okospalack.hu webáruház egyedülállóan széles kínálatából!