2022. augusztus 25., csütörtök

Kulacsot iskolába, óvodába

A legtöbb kisgyerek egész nap az iskolapadban ül és gyakori probléma, hogy nem isznak eleget. Persze van poharuk, ott a vízcsap, de nem jut eszébe, hogy többször is igyon a nap folyamán. A kevés folyadékfogyasztásnak viszont délutánra látható jelei lesznek: a gyerek fáradt, kimerült, és fáj a feje. Ma már egyre több iskolában, sőt akár óvodában is javasolják a szülőknek, hogy reggel küldjenek a gyerekekkel folyadékot egy saját kulacsban. 

De milyen is legyen az a gyerekkulacs? 

Sokan egy kiürült üdítős flakonnal helyettesítik a kulacsot, ami nem túl jó ötlet. Az egyszer használatos PET palackok - mint a nevük is mutatja - nem alkalmasak  arra, hogy többször újratöltsük őket és akár heteken keresztül is használjuk azokat. A műanyag palack falán a használat során repedések képződnek, melyekben megtelepednek a baktériumok, és sajnos tökéletes kimosni nem tudjuk őket ezek után. 

Ehelyett minden kisgyermekes szülőnek javasoljuk, hogy gyermeke válassza ki a számára legkedvesebb, BPA mentes műanyag gyerekkulacsot, melyet szívesen visz magával az iskolába, és nagy örömmel fogyasztja belőle napközben a folyadékot. Kínálatunkban több kiváló gyártó gyerek kulacsai is megtalálhatók, melyek különböző űrtartalommal és rengeteg színben és grafikával várják új gazdáikat.

A következő gyerek kulacsok közül válogathattok: 

Válasszon gyermeked egyet a cuki kulacsok közül, hidd el megéri!

Kapcsolódó termékek