EQUA MISMATCH 750 ml üvegkulacs - HEAVENS

EQUA Mismatch kulacsai nemcsak divatosak, hanem környezetkímélőek is. Válaszd PET palack helyett az EQUA Mismatch üvegkulacsokat! Teljes leírás (lentebb)

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk! Próbálj választani egy hasonlót az aktív termékkínálatunkból. :)

Márka: EQUA
5 990 Ft
Kérdezz tőlünk

EQUA MISMATCH kollekció  - HEAVENS üvegkulacs 750 ml


Egy EQUA MISMATCH üvegkulacs - trendi kulacs a mindennapokra! Az EQUA Mismatch üvegkulacsok újabb párosa a Heavens és az Essence - csillogás, divat, gyönyörű színek. Az üvegkulacsok műbőr borítással rendelkeznek, így megvédik a prémium minőségű boroszilikát üveget az esetleges sérülésektől és öltöztetik is a kulacsot. 

Válaszd a Mismatch 2019. nyári kollekciójának Heavens vagy Essence üvegkulacsát, és ezáltal nem csak divatos, hanem környezetkímélő is leszel! Vidd magaddal minden nap a gyönyörű Equa kulacsokat és fogyassz a nap folyamán folyamatosan friss vizet!  És hogy miért fontos, hogy eleget igyál? Olvasd a blogunkat!

Miért környezetkímélő megoldás? Ha mindig kéznél van egy üveg friss víz a táskádban, akkor nem fogsz újabb és újabb PET palackot vásárolni, amik sajnos a kukába kerülnek, ezzel is terhelve a Földünket.

Miért vásárolj egy Mismatch üvegkulacsot?

- Mert minőségi boroszilikát üvegből készült palack

- Mert 100% kifolyásbiztos

- Mert szivárgásmentesen zár, de szénsavas üdítőkhöz nem ajánljuk.

- Mert elég nagy, de mégis minden táskában elfér - 750 ml űrtartalom

- Mert a műbőr borítás divatos színekben pompázik, szorosan tapad a palackra, megakadályozva ezzel, hogy kicsússzon belőle.

- Figyelem! Az üvegkulacs mosogatógépben a műbőr borítást eltávolítva mosható, viszont a kupakot nem szabad mosogatógépben tisztítani.

Szerezz be egy EQUA MISMATCH HEAVENS vagy ESSENCE üvegkulacsot divatos műbőr borítással és hidratáld magad a nap folyamán!


* {{veeErrors.first('AskQuestionEmail')}}
* {{veeErrors.first('AskQuestionFullName')}}
* {{veeErrors.first('AskQuestionMessage')}}
Üzenet küldése

Tipp: mások ehhez a termékhez a következőket választották még