Valentin napi speciális ajánlatunk - Ulla szívekkel

Az ULLA hidratációs emlékeztetővel biztosítható a szervezet számára szükséges folyadékbevitel. Az ULLA időközönként fényjelzéssel hívja fel a figyelmét. Teljes leírás (lentebb)
Elérhetőség: Nincs készleten
Márka: ULLA Labs LLC.
7 990 Ft
Kérdezz tőlünk

ULLA - hidratációs emlékeztető - Szívecskés Ulla

Az okos társ a mindennapokban

Valentin napi speciális ajánlatunk: ULLA szívekkel 

Kiváló ajándék szerelmednek, hiszen érezheti, hogy törődsz Vele és az egészségére is figyelsz. A kis szívecskés ULLA egész nap, folyamatosan jelez neki, hogy innia kell!
És mikor ránéz, Te jutsz róla az eszébe... Szerelem első látásra! A tökéletes ajándék!

Miért fontos a vízfogyasztás?

A víz életünk létfontosságú eleme. Szervezetünk 70%-át a víz teszi ki. A megfelelő egyensúly fenntartásához szükséges a folyamatos mennyiségű és minőségű külső és belső hidratálás. A bőr öregedésének késleltetésére, a testi és szellemi frissesség megőrzéséhez, az emésztési folyamatokhoz ... és még sorolhatnánk mi mindenhez szükséges a folyamatos folyadékbevitel.

Stresszes, rohanós munkanapokon az íróasztaltól szinte egész nap fel sem állsz? Reggel bemész az irodába, leülsz az asztal mellé és csak azt veszed észre, hogy eltelt a délelőtt és ezalatt  se nem ettél se nem ittál? Ismerős ez a szituáció? Pedig hosszútávon ez az életmód megbosszulja önmagát: emésztési zavarok, bőrproblémák, fáradékonyság és elhízás léphetnek fel a kevés vízfogyasztás következtében mindemellett a szervezet ellenálló képessége is lecsökken.

A megoldást nehéz megtalálni, de mi segítünk ebben.

Mi is az Ulla?

Ulla az egy okos hidratációs emlékeztető eszköz. Azért villog, hogy segítsen abban, hogy folyamatosan hidratáld magad a nap folyamán.

Az Ulla emberközpontú szerkezete segít neked abban, hogy szokásoddá váljon a napi hidratálás. Ezt elérve csökkennek a visszatérő fejfájások, segít a koncentrálásban, növeli az energiaszintet és még a diétában is hatékony segítség. Ő lehet a társad a mindennapokban, hogy a megfelelő hidratálást megadd a szervezetednek. Úgy alakították ki ezt az okos emlékeztetőt, hogy bármilyen palackra, kulacsra de még bögrére is csatlakoztatható legyen. Használata segít a megfelelő folyadékbevitel elérésében. 

Egy napod az Ullával

Ulla ott csücsül a vizes palackon az asztalodon. Ott vár amikor megérkezel az irodádba :) Vibrációs érzékelőivel képes észrevenni, hogy a közelben vagy. Ekkor azonnal villogni kezd, hogy emlékeztessen rá - töltsd meg a palackot friss vízzel és igyál!

Körülbelül 30-40 perc múlva, Ulla elkezd villogni újra, hogy emlékeztessen - itt az idő újra inni egy kicsit. A villogási frekvenciája stimulálja a periférikus látásodat, így könnyen észre fogod venni – akkor is, ha nincs éppen előtted.

Ulla képes érzékelni, hogy éppen iszol-e. Csak akkor figyelmeztet Téged, ha szükség van rá (legtöbbünknél ez időről időre előfordul). Ha felveszed az üvegedet vagy palackodat és iszol a következő ciklus előtt (30-40 perc), a hidratációs emlékeztető szenzorai észre fogják ezt venni és csak akkor fognak noszogatni, ha 30-40 perc eltelt az előző korty óta :). Miután ittál a palackból Ulla villani fog egyet - jóváhagyva az eseményt. Fogd fel úgy, hogy azt mondta: Szép munka!

Ha hazamentél az irodából és nincs már mozgás a szobában, Ulla automatikusan kikapcsol 2 hidratációs ciklus után, hogy takarékoskodjon az energiával. Ha már teljesen sötét van, a hidratációs emlékeztető akkor sem fog villogni, ha mozgást érzékel. Úgy gondolkozik, hogy ha este dolgozol, biztosan bekapcsolsz egy kis fényt :)


ULLA hidratációs emlékeztető tulajdonságai:

Kompatibilitás: mindenféle kulacsra, műanyag vagy üveg palackra, pohárra, bögrére felhelyezhető

Méret: 4 x 2,5 x 1 cm

Súly: 25 gr

Hőmérsékleti körülmények: 0-70 C között használható

Anyag: BPA-mentes polypropilén

Elem élettartama: min. 6 hónap

Elem típusa: CR 2032 

Tölthető: NEM

Automata KI/BE kapcsolás: IGEN

Műszaki felépítés: alacsony energiaigényű mikrokontroller, magas precizitású, 3 dimenziós gyorsulásmérő, hőmérő


A szállítási csomag tartalma: 

1 db Ulla hidratációs emlékeztető egy darab elemmel

1 db szilikon rögzítőpánt

Felhasználói dokumentációMég nincsen értékelés

* {{veeErrors.first('AskQuestionEmail')}}
* {{veeErrors.first('AskQuestionFullName')}}
* {{veeErrors.first('AskQuestionMessage')}}
Üzenet küldése

Tipp: mások ehhez a termékhez a következőket választották még