Ulla hidratációs emlékeztető

Gyártó: ULLA Labs LLC.
Cikkszám: ULLA
Elérhető: Raktáron
6 990 Ft 7 990 Ft
Nettó ár: 5 504 Ft

Lehetséges választások

ULLA - hidratációs emlékeztető

Az okos társ a mindennapokban


Miért fontos a vízfogyasztás?

A víz életünk létfontosságú eleme. Szervezetünk 70%-át a víz teszi ki. A megfelelő egyensúly fenntartásához szükséges a folyamatos mennyiségű és minőségű külső és belső hidratálás. A bőr öregedésének késleltetésére, a testi és szellemi frissesség megőrzéséhez, az emésztési folyamatokhoz ... és még sorolhatnánk mi mindenhez szükséges a folyamatos folyadékbevitel.

Stresszes, rohanós munkanapokon az íróasztaltól szinte egész nap fel sem állsz? Reggel bemész az irodába, leülsz az asztal mellé és csak azt veszed észre, hogy eltelt a délelőtt és ezalatt  se nem ettél se nem ittál? Ismerős ez a szituáció? Pedig hosszútávon ez az életmód megbosszulja önmagát: emésztési zavarok, bőrproblémák, fáradékonyság és elhízás léphetnek fel a kevés vízfogyasztás következtében mindemellett a szervezet ellenálló képessége is lecsökken.

A megoldást nehéz megtalálni, de mi segítünk ebben.

Mi is az Ulla?

Ulla az egy okos hidratációs emlékeztető eszköz. Azért villog, hogy segítsen abban, hogy folyamatosan hidratáld magad a nap folyamán.

Az Ulla emberközpontú szerkezete segít neked abban, hogy szokásoddá váljon a napi hidratálás. Ezt elérve csökkennek a visszatérő fejfájások, segít a koncentrálásban, növeli az energiaszintet és még a diétában is hatékony segítség. Ő lehet a társad a mindennapokban, hogy a megfelelő hidratálást megadd a szervezetednek. Úgy alakították ki ezt az okos emlékeztetőt, hogy bármilyen palackra, kulacsra de még bögrére is csatlakoztatható legyen. Használata segít a megfelelő folyadékbevitel elérésében. 

Egy napod az Ullával

Ulla ott csücsül a vizes palackon az asztalodon. Ott vár amikor megérkezel az irodádba :) Vibrációs érzékelőivel képes észrevenni, hogy a közelben vagy. Ekkor azonnal villogni kezd, hogy emlékeztessen rá - töltsd meg a palackot friss vízzel és igyál!

Körülbelül 30-40 perc múlva, Ulla elkezd villogni újra, hogy emlékeztessen - itt az idő újra inni egy kicsit. A villogási frekvenciája stimulálja a periférikus látásodat, így könnyen észre fogod venni – akkor is, ha nincs éppen előtted.

Ulla képes érzékelni, hogy éppen iszol-e. Csak akkor figyelmeztet Téged, ha szükség van rá (legtöbbünknél ez időről időre előfordul). Ha felveszed az üvegedet vagy palackodat és iszol a következő ciklus előtt (30-40 perc), a hidratációs emlékeztető szenzorai észre fogják ezt venni és csak akkor fognak noszogatni, ha 30-40 perc eltelt az előző korty óta :). Miután ittál a palackból Ulla villani fog egyet - jóváhagyva az eseményt. Fogd fel úgy, hogy azt mondta: Szép munka!

Ha hazamentél az irodából és nincs már mozgás a szobában, Ulla automatikusan kikapcsol 2 hidratációs ciklus után, hogy takarékoskodjon az energiával. Ha már teljesen sötét van, a hidratációs emlékeztető akkor sem fog villogni, ha mozgást érzékel. Úgy gondolkozik, hogy ha este dolgozol, biztosan bekapcsolsz egy kis fényt :)


ULLA hidratációs emlékeztető tulajdonságai:

Kompatibilitás: mindenféle kulacsra, műanyag vagy üveg palackra, pohárra, bögrére felhelyezhető

Méret: 4 x 2,5 x 1 cm

Súly: 25 gr

Hőmérsékleti körülmények: 0-70 C között használható

Anyag: BPA-mentes polypropilén

Elem élettartama: min. 6 hónap

Elem típusa: CR 2032 

Tölthető: NEM

Automata KI/BE kapcsolás: IGEN

Műszaki felépítés: alacsony energiaigényű mikrokontroller, magas precizitású, 3 dimenziós gyorsulásmérő, hőmérő


A szállítási csomag tartalma: 

1 db Ulla hidratációs emlékeztető egy darab elemmel

1 db szilikon rögzítőpánt

Felhasználói dokumentációULLA
Kompatibilitás mindenféle kulacsra, műanyag vagy üveg palackra, pohárra, bögrére felhelyezhető
Méret 4 x 2,5 x 1 cm
Súly 25 gr
Elem CR 2032 nem tölthető Élettartam: min. 6 hónap

Tippek hidratáláshoz:

  • Ne szívd a vizet a palackból. Kortyold a vizet lassan
  • Igyál rendszeresen a nap folyamán, 80-120 ml minden alkalommal.
  • Az étkezések alkalmával elegendő 60-120 ml
  • Igyál 2 órával edzés előtt, közben és edzés után, hogy pótold az elhasznált folyadékmennyiséget.
  • Alacsony páratartalom esetén igyál mielőtt szomjas leszel
  • Nyáron, nagy melegben fogyassz több folyadékot a korábban megszokottnál!
  • Ízesítsd a vizet saját magad, gyümölcsökkel, így még kellemesebb a vízfogyasztás élménye!